خوشبختانه یکی از مهمترین فواید اسپند که آن را به یک گیاه مشهور در طب سنتی تبدیل کرده است همین قابلیت تنظیم هورمونها است.
مصرف اسپند به دلیل طبع گرم آن برای افراد دارای مزاج گرم (صفراوی) مضر است و این افراد بایستی در مصرف آن احتیاط کنند.
آذربایجان شرقی آذربایجان غربی اردبیل اصفهان البرز ایلام بوشهر تهران چهارمحال و بختیاری خراسان جنوبی خراسان رضوی خراسان شمالی خوزستان زنجان سمنان سیستان و بلوچستان فارس قزوین قم کردستان کرمان کرمانشاه کهگیلویه و بویراحمد گلستان گیلان لرستان مازندران مرکزی هرمزگان همدان یزد فرهنگ و هنر مدیریت شهری اقتصادی گردشگری ورزشی
حذف صدای عادل از الکلاسیکو در حالی که پیشنهاد بازگشت به او شده است
با توجه به شدت عفونت، میتوان از روغن آن به صورت مستقیم روی پوست استفاده کرد و از خواض ضد عفونت و ضد خارش آن استفاده کرد. البته این کار را باید فقط با توصیهی یک متخصص انجام دهید.
افراد مبتلا به بیماریهای هورمونی با استفاده از این گیاه click here میتوانند سریعتر به درمان دست یابند.
به تازگی آلکالوییدهای بتاکاربولین موجود در گیاه و دانههای اسپند به دلیل خاصیت ضد تومور (ضد سرطان) آن مورد توجه قرار گرفتهاند.
محلول پراکسید هیدروژن اغلب به عنوان محلولی ضد عفونی و سفید کننده برای سطوح به کار میرود. از آن به منظور تاثیر بر باسیلهای گرم مثبت میتوان به بهترین شکل نتیجه گرفت. اما دود اسپند نیز گزینهای است که برای باسیلهای گرم منفی، تاثیر ضدباکتریایی میگذارد.
خوشبختانه یکی از مهمترین فواید اسپند که آن را به یک گیاه مشهور در طب سنتی تبدیل کرده است همین قابلیت تنظیم هورمونها است.
در این مطلب به بررسی خواص اسپند پرداختیم و اطلاعاتی را در این باره بیان کردیم. مصرف این گیاه به اندازه میتواند فواید فراوانی برای سلامتی داشته باشد. چنانچه در مصرف این گیاه زیادهروی کنید از مضرات اسپند در امان نخواهید ماند.
از اسپند در طب سنتی برای درمان سنگینی گوش، كری و پیچیدن صدا در گوش استفاده میشود.
البته در کنار تمام این مزایای این گیاه، برخی محدودیت هایی نیز
بیماری های تنفسی و ریوی چون بلغه ریه و نزله ریوی کمک کننده بوده و در درمان آسم
میزان مناسب استفاده از گیاه به صورت تنتور، ۲ تا ۴ ميلی ليتر به نسبت ۱ بر ۱۰ گياه در محلول هيدروالکلی است.