گیاه اسپند دربردارنده مواد ضد میکروبی از نوع فلاونوئیدها و آلکالوئیدها میباشد، که این مواد در بخشهای مختلف آن (دانه، کالوس و نهال) زیاد یافت میشود. از جمله آلکالوئیدهای مهم آن میتوان به
از زمانهای قدیم اسپند یک داروی دفعکننده سموم قوی شناخته میشده است در حال حاضر نیز در شرکتهای دارویی برای ساخت انواع سم از این محصول استفاده میشود.
افرادی که از این عارضه رنج میبرند در کنار سایر روشهای درمانی میتوانند از خواص اسپند نیز برخوردار شوند.
دود کردن اسپند در محیطهای آلوده یک راهکار موثر برای کاهش عوامل باکتریایی و ویروسی در محیط محسوب میشود.
خاصیت اسپند در طب سنتی، کمک به رفع و درمان بیماریهای ریه و كبد است. به این منظور، مقداری از دانههای اسپند را دم كرده با كمی روغن كنجد مخلوط و میل شود.
دوران ترک اعتیاد یک دوران بسیار سخت و همراه با درد برای هر فردی محسوب میشود. گذر از این دوران نیازمند داشتن آرامش روانی و جسمی است.
بهبود خواب: رایحه آرامشبخش این دو ماده میتواند به بهبود کیفیت خواب کمک کند.
پس اگر چند شبی را در محیط طبیعی مثل جنگل یا مکانهایی که به تمیز بودن آنها شک دارید گذراندید، از عصارهی این گیاه غافل نشوید.
برای تأییدپذیری کامل این مقاله به منابع بیشتری نیاز است. لطفاً با توجه به شیوهٔ ویکیپدیا برای ارجاع به منابع، با ارائهٔ منابع معتبر به بهبود این مقاله کمک کنید. مطالب بیمنبع را میتوان به چالش کشید و حذف کرد.
رفع بلغم، کمک به درمان حساسیت و برطرف نمودن خارش بدن سه خاصیت اسپند در طب سنتی است.
اسپند اصالتاً گیاه بومیِ آسیا است و در خاور میانه و قسمتهایی از آسیای جنوبی، بهخصوص هند و پاکستان رشد میکند. این گیاه اولین بار در سال website ۱۹۲۸ در ایالات متحده و ایالت نیو مکزیکو، توسط کشاورزی که قصد داشت از این دانهها رنگ «قرمز ایرانی» استخراج کند، کاشته شد.
اسپند همچنین یک داروی قوی برای درمان سرماخوردگی محسوب میشود. این گیاه فوقالعاده با ارزش در زمان سرماخوردگی میتواند به بهبود هر چه سریعتر و کاهش علائم کمک کند.
طرز تهیه مرغ سوخاری “بدون سرخ شدن در روغن” به شیوه ای ساده در خانه
اسپاسم عضلانی یکی از اختلالاتی است که ممکن است در هر سنی ایجاد شود و با ناتوانیهای حرکتی همراه باشد. خوشبختانه یکی دیگر از مزایای اسپند از بین بردن اسپند است.